Vi støtter morgendagens talenter

Hittil i sesongen har hun hatt imponerende resultater. Hun tok NM gull på enkeltdistanser og på sprint. Hun har også tatt en EM bronse på Team Sprint.

Vi fortsetter å la oss imponere av resultatene og dedikasjonen hennes, og gleder oss over samarbeidet vi skal ha fremover.

Vår sponsoravtale med Julie handler ikke bare om å gi økonomisk støtte. Det handler om å dele verdier, å tro på mulighetene og å gi de nødvendige ressursene som trengs for å realisere drømmer.💪🏼

–Jeg er allerede kvalifisert til VM Sprint i Inzell i mars, noe jeg ser frem til. Selv om prestasjonene mine har variert denne sesongen, er jeg sikker på at jeg kan nå A-gruppe nivå hvis jeg stabiliserer meg.

–Jeg har fremdeles håp om å gå VM i Calgary, men jeg trenger 100% klaff i kvalifiseringsløpet til helgen for å få det til. Det er også student-VM på Hamar snart, så det gjenstår enda mye av sesongen, sier Julie.

Lykke til på isen Julie, vi heier på deg!

Siste nyheter

Kontakt oss